marți, 22 septembrie 2015

Pe LunăA fost odată ca niciodată o bucată de metal care a căzut într-o zi pe o câmpie unde pășteau mai mulți cai. Un cal a observat bucata de metal și s-a apropiat încet. Când s-a uitat mai bine nu era doar o bucată de metal, ci avea pe ea ecran pe care se derula un filmuleț. Filmul era despre o creatură care trăia în spațiu și arăta ca un șarpe.Calul șef a dat ordin să fie construită o rachetă. După ce racheta a fost gata toți caii s-au urcat în ea și au pornit spre Lună.Când au ajuns pe lună au început să plutească în toate părțile. La un moment dat s-au întâlnit cu șarpele. Unul dintre cai a fost atât de bucuros încât a pus un steag care să anunțe ca au ajuns pe Lună.


În același timp, în pădure, o vulpe a călcat din greșeală pe o mașină de teleportare și a ajuns și ea pe Lună.Când au văzut-o, caii au început să o alerge prin tot universul. Șarpele îi urmărea pe cai și pe vulpe ca să îi aducă înapoi pe Lună.


Când șarpele a reușit să îi prindă, vulpea a scos un morcov și un măr din traistă. Așa a reușit să liniștească și caii.


După ce a hrănit caii s-a urcat pe șeful lor, și-a luat traista în care se urcase șarpele și a zburat cu caii până pe pământ.


Când au ajuns pe Pământ vulpea a tras un pui de somn la umbra unui copac. Iar caii au mâncat mulți morcovi. Și șarpele a lucrat toată ziua la calculator.

SFÂRȘIT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu